De ce îmi urăsc eu vecinii?!


În Ajunul Crăciunului în 2014, m-am mutat „frumușăl” împreună cu familia într-un nou apartament. Am urât ideea de „noi vecini, noi bârfitori” de la bun început. Același cartier, alte posibilități. Ca toți oamenii, înainte de a te muta dai prin casă cu un strat de var și unul de vopsea. Totul nou, aranjat și pus la punct. Asta până când inteligenții de vecini, învață să își spele animalele pe jos prin baie și să mi se scurgă mie toată apa în casă. (1)

Dacă ai animale de companie, respectiv potăi, trebuie să îi scoți la plimbare prin fața blocului. Și cum îl scoți tu cu un anumit motiv, trebuie să suporți și rezultatul: strânge-i Doamne Iartă-mă și fecalele! Nimănui nu îi plac momentele în care simte că a călcat în treaba mare a potăii tale! În țările civilizate, oamenii sunt amendați dacă nu fac acest lucru. (2)

Apartamentul meu are vedere pe spatele blocului. Grădini de o parte și de cealaltă a trotuarului: una îngrijită zi de zi, îngrădită la maximum, și cealaltă, lăsată în voia sorții, plină de fecale, chiștoace, pet-uri, flori uscate aruncate pe geam de vecina de la 3 și, piesa de rezistență: tampoane folosite, înfășurate în ambalajul original de culoare portocalie, în formă de cilindru (sper să nu vă oripilați)…aș fi făcut și poze, dar mă întreceam cu gluma. Menționez că produsele respective de igienă personală stau acolo de vreo două zile. (3)

Am cei mai drăguți vecini! 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre „De ce îmi urăsc eu vecinii?!

Adăugă-le pe ale tale

Ia un loc şi te ascult:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Lavinia Mica

Make it Divine

Nixe Make-up Artist

makeup, art, special effects, photography

LA ETAJ

We collect gazes, we collect souls. Now we have yours as well.

Poteci Însorite

munte, excursii, drumetii montane, stiri montane, ture mtb, sfaturi utile, filme, recomandare filme, filme online, imdb, actori, actrite

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Oana the Cat

@oanathecat

Imola's blog

~locul unde gândurile mele prind viaţă~

Pe urmele vantului...

Blogul meu de calatorii. Povești din excursii, recomandări de locații, și tot ce-mi mai trece prin cap să împărtășesc cu prietenii pe care îi știu și pe care nu-i știu (încă)

Soft Coeur

Do everything with a good heart

%d blogeri au apreciat asta: