Astenie de primăvară


Ieri a fost luni. Azi e marți. 31 martie 2015. Băi dar ce repede trece timpul… Și lenea mea se înmulțește treptat. 31 martie? Mâine e 1 aprilie? Pe cine păcălim? Pe cine speriem puțin…mai mult? Ce fac eu aici?! Ar trebui să învăț pentru admitere. Ar trebui să îmi iau medicamentele și să mă culc pentru a-mi reveni. Dar nu… Sunt  un catâr. Un om care nu înțelege cu vorba bună. Până nu primesc vreo două capace, nu mă trezesc la realitate. Ba daaaa! Le-am primit vara trecută după admitere.

Ce fac? Stau întinsă în pat, admir norii, ascult muzică și citesc un articol. Tocmai am dat de o domnișoară, care are dreptate. Se numește Emilia Mogoșanu și mai multe nu vă pot spune despre dânsa pentru că abia încep să o descopăr. „Nu pot”? Ba pot! Și încă cât! Pot să intru la facultate la buget! Pot să ies din casă cu capul sus, mândră de ceea ce sunt și ceea ce fac. Mă pot prezenta ca o viitoare studentă la medicină. Mă pot transforma într-o femeie de succes. Îmi pot face părinții mândrii! Îndrăznesc să spun că voi reuși pe toate planurile vieții. Sunt optimistă, deșteaptă și puternică. Nu îmi trebuie un bărbat la braț pentru a demonstra întregii lumi că sunt frumoasă. Sunt frumoasă pentru că vreau și pentru că pot. Frumoasă la interior; exteriorul nu contează așa mult. Vreau, pot și voi reuși. Voi urca în vârful piramidei și îmi voi grava numele peste tot. Pentru că eu sunt Diana Radu și pot!

Dar în acest moment, lenea mă apasă. Mai stau 5-10 minute în pat și mă ridic la treabă. Nimic nu pică din cer.

ddddaazzFotografie-0001-1

„Minunat” peisaj … Cărămizi, termopane, staniol în geam, haine la uscat, societate… Muguri și nori frumoși care valsează. Albaștrii, gri, bleo – de toate pentru toți.

Ce ascult? Asta: Borgore și Skrillex. Muzică pentru meditare. Muzică pentru sufletul meu negru. Azi e marți 31.

Mă înclin în fața voastră și vă urez o zi faină și călduroasă! UIte că a ieșit și la mine soarele! 🙂

Reclame

8 gânduri despre „Astenie de primăvară

Adăugă-le pe ale tale

  1. Diana Radu, important este sa nu ne pacalim pe noi insine, nici maine si niciodata, in rest stiu ca tu vei deveni exact ce vei dori. Cand va veni vremea vei avea nevoie si de sufletul tau pereche, asa ca ai grija ce-ti doresti ! Succes ! Fii fericita !

    Apreciază

    1. Pentru că îmi place. Pentru că vreau să fac ceva în viaţă de care să fiu mulţumită. Pentru că am un model în familie în ceea ce priveşte cariera (nu medicină). Pentru că vreau să fiu pe picioarele mele. Pentru că îmi place să fac un bine cuiva. Şi aş mai putea aduce câteva argumente. 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Razvan Costea | Life Coach

Personal Life Coach | Self Help Author | Motivational Speaker

Nixe Make-up Artist

makeup, art, special effects, photography

LA ETAJ

We collect gazes, we collect souls. Now we have yours as well.

mmnemosyne

Luluri, rânduri și plimbări

Poteci Însorite

Munte, Excursii, Drumeții, Faună și Floră, Sfaturi Utile, MTB, Orașe și Sate

Oana the Cat

Oana the Cat

Imola's blog

~locul unde gândurile mele prind viaţă~

Pe urmele vantului...

Blogul meu de calatorii. Povești din excursii, recomandări de locații, și tot ce-mi mai trece prin cap să împărtășesc cu prietenii pe care îi știu și pe care nu-i știu (încă)

%d blogeri au apreciat asta: