Turmaaaaa


Mă poţi contrazice cu tot ce doreşti. Dar să nu îmi spui că nu există oameni frustaţi pe acest pământ. Oameni care ar fi capabili să îşi calce în picioare şi ultima fărâmă de demnitate pentru a ne demonstra cât de proşti sunt. Oameni care… cred că au coloană vertebrală şi care cred că se respectă. Dar cum îi pot numi ‘oameni’?! Ei nu fac parte din această categorie. Sunt doar nişte scursuri ai societăţii, care nu sunt capabile să realizeze ceva în viaţă fără chin şi fără muncă. MARIONETE care consideră că te dărâmă prin hărţuire sau prin nişte banale înjurături. Atât îi duce mintea, nu?
Astfel, aceste MARIONETE fac parte din vestita TURMĂ. Păi cum… Dacă frăţiorul lui bea şi se urcă pe podium, el de ce să nu facă asta? Cum… Dacă frăţiorul lui fumează şi se crede ‘băjet’, el de ce să nu se comporte la fel? Vai vai. Dar cum să nu se aranjeze ei la fel?! Cum să nu încerce să agaţe tot soiul de „dame” doar pentru o noapte de distracţie? Sau cum să nu se comporte precum nişte maimuţe într-o instituţie? Saaau. Cum să nu tragă ei cu urechea la vecinul de birou? Păi nu poate trăi dacă nu află ultima bârfa… Merge la sală şi în loc de creier îi cresc muşchi. Are device-uri de ultimă generaţie în loc de creier. Hmm. Şi pentru că nu mă pot abţine: se foloseşte de degeţelul mic cu cel mai nelucrat muşchi pentru a-şi satisface partenera. Putem spune că societatea nu merge înainte, ci înapoi. Aceste personaje nu vor fi în stare niciodată să îşi analizeze propria grădină.
Să încercăm să le oferim o carte? Un dicţionar? O grădină? Asta ca să aibă cum şi cu ce să îşi ocupe timpul… Constat de foarte multe ori că viaţa mea este mult mai interesantă şi palpitantă decât a lor. Datorită lor, văd şi eu că am cu ce mă mândri. Le pot recomanda mii de activităţi, dar aceste personaje vor crede că încerc să îmi bat joc de ei (uuups – greşeala mea).
Şi pentru că nu sunt singura care face slalom zilnic printre aceste specimene: tu de ce fel de personaje te-ai lovit? Au reuşit să îţi pună beţe-n roate?!

*dacă vreo persoană frustrată citeşte aceste puţine rânduri şi nu are pic de respect de sine, îi recomand să deschidă un dicţionar şi să se uite în oglindă.

4 gânduri despre „Turmaaaaa

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

consilier juridic germano-roman

un site care trebuie citit obligatoriu de toti romanii care doresc sa munceasca sau sa se stabileasca in Germania

Razvan Costea | Life Coach

Personal Life Coach | Self Help Author | Motivational Speaker

Nixe Make-up Artist

makeup, art, special effects, photography

LA ETAJ

We collect gazes, we collect souls. Now we have yours as well.

mmnemosyne

Luluri, rânduri și plimbări

Imola's blog

~locul unde gândurile mele prind viaţă~

Pe urmele vantului...

Blogul meu de calatorii. Povești din excursii, recomandări de locații, și tot ce-mi mai trece prin cap să împărtășesc cu prietenii pe care îi știu și pe care nu-i știu (încă)

Mihaela Roxana...

Viziune. Atitudine. Sarcasm.

Modern Literature Party

O împletire de idei, pasiuni și locuri. ☺️

%d blogeri au apreciat: